Jag lyckades

NELLY LYCKADES GÅ NER 17 KG

Nelly påbörjade sin viktresa hösten 2017 och redan från starten så har kilona rasat av henne.

– Nej det har faktiskt inte varit jobbigt alls. Det är egentligen ganska lite man behöver förändra för att det ska börja hända saker. Gäller bara att tänka lite på vad det är man stoppar i sig samtidigt man försöker röra sig mer. För mig har det blivit många och långa promenader.

Idag mår jag mycket bättre och trivs superbra med livet. Har till och med börjat styrketräna ett par dagar i veckan.

– NELLY, MALMÖ

Jag lyckades

På 10 veckor minskade Helena 10 cm i midjan

Jag anmälde mig till en Kom-i-form-viktkurs hos Malkars. Med hjälp av min coach Sherine  gick jag på 10 veckor ner 8.3 kg varav 7 av dem var ren fettmassa. Och jag byggde samtidigt muskler som gjorde att jag ökade min förbränning. Mitt midjemått minskade också 10 cm.

Idag är jag mycket piggare och gladare, och jag sover bättre. Tack vare kursen har jag hittat tillbaka till träningen i vardagen igen.

- HELENA, KALMAR

Jag lyckades

SABINE LYCKADES GÅ NER 53 kg

Ska jag vara riktigt ärlig så trodde jag inte särskilt mycket på Prenet-metoden när jag började. Alla de andra försöken hade ju misslyckats så varför skulle detta fungera?

Redan efter ett par veckor insåg jag ändå att metoden verkligen fungerade. Kilona rann av mig trots att jag inte skötte mig hundra, vilket sporrade mig att fortsätta. Jag hade parallellt med Åsas program även börjat gå långa promenader för att komma igång med motionen. Jag gick i ur och skur oavsett om det snöade, blåste eller regnade.

- SABINE, MALMÖ

Fler som har lyckats