Ett nytt liv

Ann-Sofie har fått ordning på måltiderna

Jag har börjat ett nytt liv kan man säga. Det är en kort och enkel beskrivning. Jag är piggare och orkar mycket mer. Nu känner jag mig också gladare. Dessutom är det slut på suget och det gör att det är så mycket lättare att hålla sig ifrån småätandet. Genom att dricka ordentligt håller jag mig dessutom mätt mellan måltiderna och det är jätteskönt. Tidigare gick jag alltid runt och var hungrig eller sugen. Nu har jag fått ordning på måltiderna!

Prenet passar mig perfekt eftersom jag tycker att det är både svårt och tidkrävande att tillaga en viktminskande måltid som innehåller alla näringsämnen och som gör mig mätt. Nu vet jag att jag får i mig det jag behöver. Jätte enkelt! Och gott dessutom. Det är också skönt att få äta en "vanlig måltid" för då känner man ändå att man kan gå bort och äta "socialt".

Jag tycker det är bra att man går och gör BIA-mätningar med jämna mellanrum, dels för att se vad som hänt, dels för att få tips och råd. Det känns skönt att någon har "koll" på en! Det tar ju tid att ändra vanor och ett stöd behövs. Jag har fått en bra start och ser fram emot många fler tappade kilon!

Ann-Sofie, Malmö

Fler som har lyckats