Personlig
rådgivning

Stöd från personlig rådgivare

Viktminskning handlar inte bara om att äta mindre och motionera mer som vissa lite hurtfriskt påstår! Man behöver få professionella motions- och livsstilsråd som passar in i vardagslivet.

Vi ger dig verktygen som hjälper dig att minska vikten och öka din inre styrka. Hos oss lär du dig t ex att skilja på hunger och sug, att träna upp förmågan att motstå sug och inte okynnesäta. Du lär dig njuta medvetet av maten. Det blir plötsligt väldigt mycket enklare när man kopplar in medvetenhet när man äter. Som när man provsmakar vin eller choklad. Man luktar, smakar, iakttar medvetet och känner på konsistensen – man njuter och behöver bara små mängder för att känna sig nöjd.

Din coach vägleder och med hjälp av programmets många väl beprövade motions- och livsstilsråd går viktminskningen lättare än du trott. Du kommer att förstå hur känslor, tankar och (o)-vanor hänger ihop. Du får övningsuppgifter att träna på inför besöken hos din coach. En uppgift är kanske att sitta ner medan du äter. En annan att dricka osötad dryck. En tredje att tända ett ljus på matbordet och njuta medvetet av varje tugga. Små konsekventa förändringar i vardagen kan förändra mycket mer än du någonsin trott!

Prenetrådgivare online

Anne Hammare

Anne har egen erfarenhet av livslång rehabilitering efter att ha gått igenom en stor ryggoperation. Sedan 2003 arbetar hon med friskvård och hälsa efter att tidigare arbetat inom säkerhetsbranschen.

Eftersom hälsa och välmående är vårt eget ansvar är behovet av en hälsoinspiratör stor för att vi ska komma igång med träningen. Att ta ansvar är att ge sig tid att reflektera över vad vi fyller magen med (kost), hur vi använder kroppen (rörelse), vad som ger oss återhämtning och vad som ger oss sinnesro.

Kontakta Anne


Lena André

"Jag heter Lena André och är utbildad gymnastikdirektör och diplomerad friskvårdsterapeut och kostrådgivare.

Jag har arbetat med idrott och hälsa i hela mitt liv. Det är viktigt att se helheten när vi talar om hur vi mår. En jämförelse som jag brukar göra är att livet är som ett hjul med många olika delar som ska fungera. För att hjulet ska rulla på bästa sätt behövs det balans. Jag hjälper dig att förbättra dina vanor så att du skapar balans mellan kost, träning, sömn och vila.

Jag har medverkat till många livsavgörande insatser där jag lyckats bryta problem med kraftig övervikt. I flera fall har det handlat om varaktig viktreducering på över 50 kilo med en genomgripande livsstilsförändring. Min grundfilosofi har alltid varit att förändra synen på mat och hälsa och bryta invanda mönster.

Många vet säkert hur man ska må bättre, men det är skönt att ha en coach som hjälper till att stötta under tiden."

Kontakta Lena


Nedan hittar du våra Prenetrådgivare