Måltids­ersättning

Måltidsersättning av högsta kvalitet

I en stressig vardag där gamla vanor lätt kan styra är måltidsersättning ett effektivt sätt att reducera det totala kaloriintaget under en dag. Genom att byta ut en till två måltider per dag, samtidigt som du ökar dina motionsvanor, kan du snabbt se positiva resultat kring midjan. Grunden till en effektiv viktminskning handlar nämligen om att balansera kaloriintaget i förhållande till din totala ämnesomsättning.

När man går på en lågkaloridiet minskar det totala intaget av viktiga näringsämnen, vilket är viktigt att ersätta på ett annat sätt. Måltidsersättning är ett effektivt verktyg för att säkerställa att inga viktiga näringsämnen saknas. Prenet måltidsersättning är pulvershakes av högsta kvalitet, framtagna av experter. Grundprincipen är att man byter ut en eller flera av dagens ordinarie måltider mot en måltidsersättning.

Fördelar med Prenets måltidsersättning

  1. Pulvret är baserat på mjölkprotein vilket ger både godare smak och bättre mättnadskänsla.
  2. Vitaminer och mineraler är tillsatta enligt Livsmedelsverkets rekommendationer.
  3. Måltidsprogrammet är ingen extrem diet. Du äter vanlig mat minst en gång om dagen.
  4. 1 portion Prenet BAS innehåller ca 20 g högvärdigt mjölkprotein, långsamma kolhydrater och även olika fettsorter. Detta bidrar till en behaglig mättnadskänsla.
  5. Innehållet i måltidsersättningar regleras noga, via livsmedelsverkets föreskrifter för energibegränsad kost SLFVS 1997:30 och EG nr 953/2009.

Den som provat vet att det är mycket svårt att laga tre kalorireducerade måltider om dagen, som både ger mättnad och tillför kroppen tillräcklig mängd näringsämnen, mineraler och vitaminer. Prenetprogrammet går ut på att långsiktigt hjälpa dig att ändra mat- och motionsvanor. Måltidsersättningarna är trygga hjälpmedel som kan jämföras med kryckor vid ett benbrott. En av dagens tre måltider lagar du själv. Successivt lär du dig vad olika livsmedel består av. När du känner dig trygg, går du över till att äta enbart "vanlig mat".

Besök webbshoppen