Kaffe för en mer effektiv viktnedgång

  • 2017-03-10
Kaffe för en mer effektiv viktnedgång

Är du som så många andra en riktig kaffeälskare? Då har vi positiva nyheter för dig.

Kaffe kan underlätta för dig med sina positiva fördelar när det kommer till att gå ner i vikt. Det betyder dock inte att kaffe är en magisk dryck som kommer göra att du rasar i vikt mycket fortare än om du inte dricker kaffe. Koffein är som du kanske redan vet ett ämne som finns naturligt ibland annat kaffe och te. Koffein kan minska trötthet på kort sikt och verka något vätskedrivande.

Vilka fördelar kan man se med koffein om man vill gå ner i vikt?

Koffeinet i kaffet ökar frisättningen av fettsyror som kan påskynda viktnedgången. Att dricka kaffe kan också dämpa ditt sötsug. Det är alltså ingen orsak till att du går ner i vikt utan kan istället vara en orsak till att du inte småäter.  

Att dricka en kopp svart kaffe det första du gör på morgonen och sedan ge dig ut på en promenad eller löprunda får kroppen att börja arbeta och en kopp kaffe innan du ska på ett träningspass kan också göra att du får mer energi, vilket kan resultera i att du presterar bättre. En viktig sak du bör tänka på när du dricker kaffe i samband med att du motionerar är att du bör dricka mycket vatten!

Vi på Prenet har tänkt på er kaffeälskare och därför lanserat en ny smak – Cappuccino!

Cappuccino BAS är en högkvalitativ måltidsersättning för effektiv viktkontroll. En portion innehåller 22,3g högvärdigt protein, långsamma kolhydrater, olika fettsorter samt vitaminer och minaler.

 

Dela

Comment function is not open