Prenet hjälper dig att lyckas under 2017!

  • 2016-12-23
Prenet hjälper dig att lyckas under 2017!

2017 står för dörren och vi är många som sätter upp nyårslöften om vad som skall hända under det kommande året. Svenskarnas främsta nyårslöfte är att gå ner i vikt (10% enligt Novus) och tyvärr kommer de flesta att misslyckas eftersom det ställer stora krav på förändring.

För att ha störst chans att gå ner i vikt måste du förändra både kosten och träningen. Kosten står för 80 procent av ditt resultat, och träningen 20 procent, och man måste ha mycket kunskap och lägga ner mycket tid om man skall lyckas med detta. Den som provat vet att det är svårt att laga tre kalorireducerade måltider om dagen som både ger mättnad och tillräckligt med näringsämnen, mineraler och vitaminer. Därför ökar du dina chanser betydligt om du tar hjälp av en produkt som Prenet.

Prenet har utvecklat näringsrika måltidsersättningar, framtagna för att ersätta en eller ett par måltider per dag. Måltidsersättningarna är trygga hjälpmedel, som kan jämföras med kryckor vid ett benbrott, och således ingen extrem diet! En av dagens tre måltider lagar du själv där du fokuserar på att laga en god näringsrik rätt. Recept för detta hittar du här nedan. Successivt lär du dig vad olika livsmedel består av och när du känner dig trygg, går du över till att äta enbart "vanlig mat".

Kom igång paketet kostar 1160:- och ger dig 4 valfria Prenetburkar som gör att du kan följa Prenetprogrammet i 1 månad. Beställer du detta under januari 2017 så skickar vi med en shaker kostnadsfritt. Vill du ha hjälp av en viktrådgivare hittar du dem här nedan.


Se våra viktrådgivare
Se våra recept

Måltidsersättningar är bevisat effektiva och flera studier visar att de både ger en större viktminskning samt är en effektiv behandling för att bibehålla viktnedgång, jämfört med traditionell lågenergikost med vanlig mat. De kan på ett effektivt och säkert sätt ge en hållbar viktminskning och förbättra riskfaktorer och sjukdomar.

Innehållet i måltidsersättningar regleras noga, via livsmedelsverkets föreskrifter för energibegränsad kost SLFVS 1997:30 och EG nr 953/2009, och energinivån ligger mellan 200 kcal och 400 kcal per måltid.

Dela

Comment function is not open