Vill du att vi hjälper dig?

  • 2019-02-27
Vill du att vi hjälper dig?

Vi söker två personer som vill testa Prenet-programmet under 30 dagar. Vi hjälper till att komma igång och erbjudandet motsvarar ett värde över 4000 kr och omfattar:

  • Personlig rådgivning av en egen Prenet-rådgivare (4 rådgivningstillfällen samt stöd via mail/telefon)
  • Vårt digitala stöd Viktskolan
  • Måltidsersättning för 30 dagar

Vårt motkrav är att du är villig att berätta om hur det går för dig, om hur du upplever det i vår Facebookgrupp. Du gör minst 4 inlägg i gruppen per vecka (totalt minst 17 st under de 30 dagarna) med text och bild. Det finns inget krav på att bilderna t ex måste vara på dig. Dock måste du har rätt att lägga upp bilderna, genom att de är tagna av dig eller med godkännande av upphovspersonen. (Vi finns som stöd även i den biten).

Vårt motkrav är att du är villig att berätta om hur det går för dig, hur du upplever det i vår Facebookgrupp Häng med - 30 dagar med Prenet. Du gör minst 4 inlägg i gruppen per vecka (totalt minst 17 st under de 30 dagarna) med text och bild. Det finns inget krav på att bilderna måste vara på dig, men du måste ha rätt att lägga upp bilderna. (Bilderna måste vara tagna av dig eller så behöver du ha fått upphovspersonens tillstånd). Vi finns som stöd även i den biten.

Vi kör igång den 11 mars, och redan under vecka 10 kommer deltagarna sättas i kontakt med sin rådgivare.

Är du den vi söker? Vill du inspirera andra genom din egen viktresa? Maila sabina@prenet.se senast den 1 mars 2019.

Du hittar facebookgruppen här >> 

Dela

Comment function is not open