Är du en Prenetare?

 • 2018-07-13
Är du en Prenetare?

Har du en öppen profil och postar bilder på Instagram med hashtaggen #mittprenet så är du med i tävlingen att vinna veckans bästa bild. Vi kommer varje vecka att utse veckans bild - den roligaste, knasigaste, härligaste bilden taggad #mittprenet.

De vinnande bidragenför respektive vecka utses av  Prenet-teamet och priset är en valfri förpackning Prenet BAS (värde 480-550 kronor).

Hur gör jag?

 1. Ta ett foto som du tycker beskriver hur du använder Prenet.
 2. För att delta i tävlingen måste ditt Instagramkonto vara offentligt. Detta ställer du in i alternativ >> konto >> 
 3. Lägg upp dina bilder på ditt konto med en kort beskrivning och hashtagga med#mittprenet så är du med och tävlar.
 4. En jury från Prenet AB utser en vinnare efter varje veckas slut vars foto re-postas på vårt officiella Instagramkonto, på Prenets Facebooksida och i vårt nyhetsbrev. 

Vad kan jag vinna?

Vinnaren av veckans bild vinner en valfri burk Prenet BAS värde 480-550 kr .Vinnarna delges på Instagram efter varje avslutad vecka och kontaktas via ett direktmeddelande på Instagram. 

Tävlingsvillkor

 1. Arrangören är Prenet AB, organisationsnummer: 556552-2637, adress: Per Albin Hanssons väg 41, 214 32 Malmö och benämns som Prenet AB i tävlingsvillkoren.
 2. Arrangörens anställda och deras närmast anhöriga samt personer med yrkesmässig anknytning till Prenet AB får inte delta i tävlingen.
 3. Tävlingen är öppen för personer som är fysiskt bosatta i Sverige och i myndig ålder. Tävlingen pågår fram till och med 2018-09-28.
 4. Genom att ladda upp din bild och hashtagga den med #mittprenet godkänner du ditt deltagande i tävlingen.
 5. När du deltar i tävlingen intygar du att du äger rättigheterna till din bild. Om andra personer än du själv är med i bilden måste du ha deras samtycke för att bilden kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Prenet AB. När du har laddat upp och hashtaggat bilden med #mittprenet intygar detta att du har fått ett samtycke från övriga på bilden.
 6. Prenet AB förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt opassande samt bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. 
 7. Om tävlingen inte kan fortskrida som det är tänkt på grund av skäl som ligger bortom Prenet AB:s kontroll, förbehåller vi oss rättigheterna att avbryta, skjuta fram eller ställa in tävlingen.
 8. Eventuell vinstskatt kan komma att behöva betalas av vinnaren. Som tävlingsdeltagare är du införstådd med detta när du är med i tävlingar som administreras av Prenet AB. 
 9. Prenet AB har ingen anknytning till Instagram och Facebook och är inte utvecklat, sponsrat eller administrerat av varken Instagram eller Facebook. 

Dela

Comment function is not open