Archive by tag: receptReturn
RSS
Lev lättare med nyckelhålsrecept

Lev lättare med nyckelhålsrecept

Det blir lättare och lättare att äta sunt och gott. Livsmedelsverket har just kommit med en härlig reeceptsamling! Vi rekommenderar särskilt att du tittar på deras nyckelhålmärkta recept.  Visste du att du gratis kan prenumerera på Livsmedelsverkets nyhetsbrev? Här hittar du recepten »Friska hälsningar Ditt Prenet-team
[Läs mer...]
Kvarg är bra för hälsan!

Kvarg är bra för hälsan!

Kvarg är ett mycket bra livsmedel om du väljer den hälsosamma varianten utan tillsatt socker. Det har blivit populärt att äta kvarg eftersom det innehåller mycket protein och kalcium.Kvarg produceras genom att man låter mjölk koagulera med hjälp av mjölksyrabakterier. De fasta beståndsdelarna skiljs sedan från de flytande. Den flytande delen är vassle som kommer till användning inom livsmedelindustrin bl.a till sportdrycke...
[Läs mer...]
Quorn – ett alternativ till kött, fisk och fågel

Quorn – ett alternativ till kött, fisk och fågel

Quorn har funnits i Sverige i drygt tio år och är rikt på protein, innehåller alla aminosyror, är fettsnålt, saknar helt kolesterol och är fiberrikt samtidigt som det har få kalorier. Quorn finns i många olika former och varianter och är därför lätt att använda i dina gamla recept.
[Läs mer...]

Arkiv


Kategorier


Taggar